serex92
| Subject: Cerere Game Master by TheOne Sat Jul 10, 2010 6:14 am | |
| Ma numesc Paraschiv Sorin,am 19 ani si sunt din Constanta-Techirghiol.Vreau sa aplic pentru Game Master din mai multe motive:1.Stau online pe Metin 2 vreo 10-14 ore pe zi. De dimineata de la 10-11 pana pe la 1-2 noaptea.Prima data am vazut Metin 2 la un prieten si am zis sa incerc.Am jucat pe Metin2.uk unde am avut Level 51 ...Gm a crezut ca am hack,dar...Nu aveam.Erau distorsionarile mele de imagine.M-a banat. Mai am un caracter care il mai am si astazi de lvl 10-Un sura.Cand am jucat prima data nu puteam sa pun lancii de Warrior la sura.)Sa revenim la cerere.Am mai facut parte din staff pe urmatoarele servere private : LocMt2,DarkDianstyMT2,KillersMetin2,DmX-ZoneMT2,AlvinMT2, RappinLongJu2.Si erau mai multe dar nu imi aduc aminte...Tin minte ca am fost pe peste 10 servere.Am o fire calma,sociabila,care nu ii e teama sa ascunda adevarul.Sunt extrovertit.Sunt sincer pana si cu papagalul meu ) | |
|
Ce Guest
| Subject: Re: Cerere Game Master by TheOne Sat Jul 10, 2010 6:23 am | |
| Si O Poza Cu Mine Ca Gm Pe RappinMeitn2 |
|
Viorel Admin
| Subject: Re: Cerere Game Master by TheOne Sat Jul 10, 2010 7:15 am | |
| un nume in joc sa vad si eu ce lvl ai , cum te descurci ............asta ma intereseaza lasati aici numele caracterului din joc si eu am sa va monitorizez acolo sa-mi dau seama daca meritati GM sau nu | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Cerere Game Master by TheOne | |
| |
|